Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Asgard

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Ja nie cierpie niemieckiego......

nie widze w sumie nic nowego,przęłomowego w tej prezce..Oprocz nietypowej grafiki xD

Ps. nie wie ktos dlaczego Mi zlagowało kazdego clienta LC ? grąłem na Genericu zrobilem screena i nagle mi zlagowalo i mam lagi teraz na wszytskich klientach od paru dni..rozpakowanie ponowne nie pomaga

Opublikowano

Jak Ja nie cierpie niemieckiego......

nie widze w sumie nic nowego,przęłomowego w tej prezce..Oprocz nietypowej grafiki xD

Ps. nie wie ktos dlaczego Mi zlagowało kazdego clienta LC ? grąłem na Genericu zrobilem screena i nagle mi zlagowalo i mam lagi teraz na wszytskich klientach od paru dni..rozpakowanie ponowne nie pomaga

Mi pomogło aktualizowanie sterowników.

Opublikowano

Kiedy się ludzie nauczą ze nie ma ep4 -.- to jest ep3..

Btw. skoro publikujesz na polskim forum to byś mógł się postarać aby prezentacja była w języku polskim.

Opublikowano

Jebie mnie to znalazłem to napisałem fakt nie ma ep 4 ale robią jakieś swoje nowości i tak się ogłaszają .

To usuń jak ci nie pasuje ojeju znalazłam coś przeciwko regulaminowi ale jestem z*******a 

Eee?

Jak mi się zachce to wam przetłumaczę tak byle jak. Ale póki co nie mam czasu :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer startuje jutro tj. 11.09 strona już działa.
Między innymi:

-nowe tytuły 

-nowe kamyki

-nowe bossy

-za czas online będa zaliczane punkty 

-ma być balans postaci( niemcy sie śmiali że rogue będzie op a damona czyli adm powiedział że są w wielkim błędzie )

-nowe buffy

Opublikowano

Wiesz moze dokladnie o ktorej bedzie otwarty?

Client Gry jest juz dostepny do sciagniecia, a gra bedzie online wieczorem, dokładnie o ktorej nie wiadomo, ale napisane jest "gdy rejestracja bedzie otwarta server jest otwarty" tylko czekać.

Odkrywca
Opublikowano

Serwer po starcie od razu off. Co do strony brakuje powiadomienia dotyczacego serwera (off/on) no i brak forum.

Odkrywca
Opublikowano

@Wojciech..

NIe działa hax na speed attack bicie (u mnie, nie wiem jak reszta)
Serwer laguje, czasem trzeba sie logowac 10 razy

ulepszanie chujnia, ale masz dostepne runki za tokeny

2 typy cashu, ten za vote c*****e rzeczy do kupienia (cevery itp tylko za hajs prawdziwy)

nie wiem co tu dalej napisac moze dopisze:)

Odkrywca
Opublikowano

Ostatecznie moge powiedziec:
Serwer lepiej wygladal "na papierze". Na kazdym kroku lagi, brak mozliwosci stabilnego grania skile laguja (specjalista nie wiem jak reszta bo nie chcialo mi sie sprawdzac).
Launcher zamiast po odpaleniu gry sie chowac zostaje i sie buguje (trzeba go recznie wylaczyc).  Wypuszczenie serwera bez bety wyszlo c**jowo, chcesz sobie wejsc i zagrac?(ni c**j bo serwer off, takie rzeczy tylko tutaj xD). Te 2 typy cashu tez mnie nie przekonuja, zamiast tego zjebanego itemshopu na stronie mogli zrobic taki sklepik w grze. (ale kto by wtedy wbil fejm na stronie...) Hmm Szwab mial dobry pomysl ale wykonanie zjebal, myslalem ze zagram sobie jak za starych czasow cap 165 itp. ale nie wyszlo.

Wgl napisał bym cos o tym platnym IS ale widaialem tylko pety po 800? 900? dokladnie nie pamietam tak ze tez nie jest kolorowo :)

Opublikowano

Tez chcialem sobie wczoraj zagrac tu praktycznie caly wieczor down. I te lagi. Ten rodzaj sklepiku już gdzieś widziałem, nie na genericu?

ps.

I jeszcze brak elementów, moby bije się wieczność. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...